Tervetuloa

Old Sophie on viihtyisä ja kodikas ruoka- ja seurusteluravintola Käpylässä, Helsingin Olympialaisia varten rakennetussa Kisakylässä, aivan Mäkelänkadun ja Koskelantien risteyksessä. Meille on helppo tulla sekä julkisilla kulkuneuvoilla että omalla autolla. Ravintolan edessä on autopaikkoja autoileville asiakkaille.

etusivu2Arkisin tarjoamme lounasta kello 10-14. Lounasvaihtoehtoja on kuusi päivän pizzan lisäksi. Iltapäivisin, iltaisin ja viikonloppuisin voit valita syötäväsi monipuoliselta ruokalistaltamme. Listalta löytyy pastoja, meheviä pihvejä ja leikkeitä, salaatteja ja kalavaihtoehtoja unohtamatta, sekä tietysti kaupungin parhaimman hinta-laatusuhteen omaavat pizzat. Hintatasomme on erittäin asiakasystävällinen. Lapsille on oma ruokalista. Keittiö palvelee kello 22.00 saakka, poikeuksena sunnuntait, maanantait ja tiistai ja keskiviikko-illat (vrt. aukioloaikaa).

Ravintolan baarissa on mukava rentoutua työpäivän jälkeen tai viettää iltaa kaveriporukassa seurapelejä pelaten tai jännäten suosikkijoukkueen pärjäämistä jätti-screeniltämme. Ravintolassamme näkyy myös Canal+Sport.

Asiakkaiden käytössä on ilmainen nettiyhteys ja wlan.

Perjantai-ja lauantai-iltaisin lauletaan karaokea. Tarkemmat ohjelmatiedot näet kohdasta Tapahtumat.

Kesäkautena iso aurinkoinen terassimme tarjoaa ulkoilma-tunnelmaa. Terassimme sopii niin lounastamiseen kuin illanistujaisiin.

Yksityistilaisuudet, syntymäpäivät, valmistujaisjuhlat, häät … 50-80 hengelle järjestyvät myös Old Sophiessa.